Τα γυναικεία φορέματα, είτε φαρδιά, είτε πιο σφιχτά, είτε μακριά, είτε κοντά…. είναι ένα απόλυτα θηλυκό ρούχο το οποίο δεν θα πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας! Κατάλληλα για τις περισσότερες περιστάσεις και με τεράστια ποικιλία, ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε γυναίκας… Τι όμως πρέπει να κάνεις εσύ για να αναδείξεις τα φορέματα που φοράς;

Φορέματα: 2 + 1 tips για να κάνεις αυτό το γυναικείο ρούχο να δείξει πάνω σου!-Make Your Image

Φορέματα σε πιο στενές φόρμες είναι αρκετά ιδιαίτερα και θέλουν προσοχή σε κάποια σημεία όταν τα φοράμε.

Δώστε σημασία στο νούμερο ώστε να μην είναι φαρδύ ενώ είναι φτιαγμένο για να είναι κολλητό, αλλά ούτε και να φαίνεται σαν να σας πνίγει!

Με τέτοια φορέματα – τα οποία μάλιστα τις περισσότερες φορές είναι και καλοκαιρινά φορέματα -, αποφύγετε τα ίσια (flat) παπούτσια και προτειμήστε γόβες, ή τακούνια.

Τα αξεσουάρ δεν πάνε με όλα τα φορέματα

Όπως με όλα τα γυναικεία ρούχα, έτσι και τα φορέματα έχουν τις ιδιαιτερότητές τους με τα αξεσουάρ! Τα πιο στενά φορέματα θέλουν έντονα αξεσουάρ και εντυπωσιακά κολιέ για να μαγνητίζουν τα βλέμματα και να δημιουργούν ισορροπία. Έπειτα, φορέματα καθημερινά και πιο απλά χρειάζονται περισσότερη προσοχή στα χρώματα τα οποία θα έχουν τα αξεσουάρ τους.

Τα φθηνά φορέματα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δημιουργούν μια πρόχειρη εικόνα! Φορέματα για γάμους και βαφτίσεις σε χαμηλές τιμές, που ίσως υποτιμάτε, μπορούν να αναδειχθούν τελείως, αν συνδυαστούν σωστά με τα κατάλληλα αξεσουάρ και κοσμήματα!

Φορέματα: 2 + 1 tips για να κάνεις αυτό το γυναικείο ρούχο να δείξει πάνω σου!-Make Your Image

Όλα τα φορέματα δεν είναι για όλες τις περιστάσεις!

Πρέπει να δίνεται προσοχή στο που θα φορεθεί καθένα από τα φορέματά σας. Επίσημα φορέματα θα πρέπει να φοριούνται αποκλειστικά σε ανάλογες εκδηλώσεις. Το ίδιο και τα γυναικεία φορέματα για γάμους και βαφτίσεις! Φορέματα βραδινά που είναι για νυχτερινές εξόδους και βόλτες θα πρέπει επίσης να ξεχωρίζουν από τα απλά και πιο καθημερινά. Τα πανωφόρια με τα οποία συνδυάζετε τα φορέματά σας παίζουν επίσης ρόλο και μπορούν να επηρεάσουν την επισημότητα του συνολικού λουκ σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies