3 συμβουλές για το πως να τα φορέσετε

1. Παντελόνια Γυναικεία μεγάλα Μεγέθη:

 

Ισορροπήστε τις αναλογίες σας Δεν είναι μυστικό ότι η ομορφιά έρχεται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη, ο καθένας έχει τις δικές του προσωπικές προτιμήσεις για το πώς θέλει να παρουσιάσει.

 

Ωστόσο, ανεξάρτητα από τις επιθυμητές αναλογίες του σώματός σας, το να γνωρίζετε πώς να εξισορροπείτε αυτές τις αναλογίες μπορεί να σας βοηθήσει πάρα πολύ όταν πρόκειται να ντύσετε τον καλύτερο εαυτό σας.

 

Για παράδειγμα, εάν φοράτε μια γυναικεία μπλούζα, μπορεί να θέλετε να διατηρήσετε το κάτω μέρος σας λεπτό. Ή, αντίθετα, εάν φοράτε παντελόνι με φαρδύ πόδι με περισσότερο όγκο στο κάτω μέρος, η επιλογή ενός λιγότερο μπλουζέ αλλά πιο εφαρμοστού τοπ μπορεί να δημιουργήσει μια ελκυστική ισορροπία.

 

Μπορεί επίσης να είναι διασκεδαστικό να το πας προς την αντίθετη κατεύθυνση και να αγκαλιάζεις μια πλήρως ρευστή ή πλήρως προσαρμοσμένη σιλουέτα – απλά να γνωρίζεις τις επιλογές σου!

2. Παντελόνια Γυναικεία μεγάλα Μεγέθη:

 

Τι μήκος πρέπει να είναι το πλατύ παντελόνι σας με μεγάλο μέγεθος; Φυσικά, το μήκος του παντελονιού σας είναι πάντα σημαντικό, αλλά με τα φαρδιά παντελόνια, το σωστό μήκος μπορεί να κάνει την εμφάνιση (και το λάθος μήκος σίγουρα μπορεί να το σπάσει).

 

Αν σκοπεύετε να φορέσετε γόβες ή ένα παπούτσι πλατφόρμα με το φαρδύ παντελόνι σας, τότε μάλλον θα θέλετε να πάτε με μακριά παντελόνια. Στην ιδανική περίπτωση, θα

χτυπούσαν το πόδι σας ακριβώς δίπλα στον αστράγαλό σας, βρίσκοντας τη μύτη του παπουτσιού σας. Το μακρύ παντελόνι μπορεί επίσης να δώσει την ψευδαίσθηση των πιο
μακριών ποδιών και γενικά λειτουργεί καλύτερα ως ψηλόμεσο παντελόνι. Τα παντελόνια που
φτάνουν στο πάτωμα δίνουν μια υπέροχη εμφάνιση σε επίσημους χώρους ή οπουδήποτε είναι πιθανό να φορέσετε ψηλές γόβες.

3.Παντελόνια Γυναικεία μεγάλα Μεγέθη:

 

Πρέπει να βάλετε το πουκάμισό σας; Η σύντομη απάντηση είναι ναι. Η ελαφρώς μεγαλύτερη απάντηση είναι ότι αφού το φαρδύ παντελόνι βγαίνει από το ισχίο και έχει πιο χαλαρό κόψιμο, μπορεί να θέλετε ό,τι φοράτε από πάνω να είναι πιο εφαρμοστό.

 

Τα μακρύτερα πουκάμισα θα πρέπει να μπαίνουν τακτοποιημένα στην ψηλή μέση, ενώ τα πιο κοντά μπλουζάκια – όπως καμιζόλες ή crop tops – θα πρέπει να καταλήγουν στη γραμμή της μέσης ή πάνω από αυτό. Για μακρύτερα πουκάμισα και πιο χαλαρή εμφάνιση, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε ένα γαλλικό πιέτα 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies