Πάει αρκετός καιρός που έπρεπε να σηκωθείς μια ώρα νωρίτερα για να ετοιμαστείς, να ντυθείς και να μπεις στο αυτοκίνητό σου για να οδηγήσεις μέχρι το χώρο εργασία σου. Για μερικούς ανθρώπους αυτή συνεχίστηκε να είναι η καθημερινότητά τους . Αντίθετα, για πολλούς από εμάς με δουλειά γραφείου, τα τελευταία δύο χρόνια «ετοιμάζομαι για δουλειά» σήμαινε σηκώνομαι από το κρεβάτι πέντε λεπτά πριν πρέπει να συνδεθώ για την τηλε-διάσκεψη. Και ξαφνικά η ζωή επανέρχεται σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Και ενώ αυτό έχει πολλά θετικά, είναι σίγουρα αγχωτικό μετά από τόσο καιρό να ξαναμπείς στη καθημερινότητα του να επιλέγεις την κατάλληλη ένδυση για τη δουλειά σου. Και είναι απόλυτα φυσιολογικό να έχεις την επιθυμία να ντυθείς με ρούχα που σου φτιάχνουν τη διάθεση και αναδεικνύουν την προσωπικότητα και το στυλ σου. Και τι πιο ευχάριστο και ιδανικό ντύσιμο για την εποχή , από τα φορέματα. Θα αναρωτιέσαι φυσικά. Είναι τα φορέματα όμως, ένα κατάλληλο ντύσιμο για τον επαγγελματικό σου χώρο; Πολλοί έχουν την λανθασμένη αντίληψη ότι τα φορέματα παραπέμπουν συχνά σε μια πιο party εμφάνιση και δεν μας προσδίδουν το κατάλληλο τόνο επαγγελματισμού που χρειαζόμαστε. Λόγω της δυσκολίας που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες στο χώρα εργασίας τους, προτιμούν να θυσιάσουν κατά κάποιο τρόπο τη θυληκότητά τους προκειμένου να τις πάρουν στα σοβαρά οι συνάδελφοί τους.

Ευτυχώς μια τέτοια προσέγγιση δεν είναι απαραίτητη. Όπως μας δίδαξαν πολλές σειρές όπως το SCANDAL και το the Bold Type μπορούμε να έχουμε μια απόλυτα κομψή και επαγγελματική εμφάνιση και να τη συνδυάσουμε τέλεια με τη γλυκύτητα και την θηλυκότητα που προσφέρουν τα φορέματα. Και ας μη ξεχνάμε κάτι πολύ σημαντικό. Ότι και να φορέσουμε θα πρέπει να είναι κάτι που να μας κάνει να αισθανόμαστε ο εαυτός μας. Είναι ο μόνος τρόπος να μπούμε στο χώρο εργασίας μας με αυτοπεποίθηση ώστε να κερδίσουμε τους συναδέλφους μας και τους ανώτερους μας. Πως όμως μπορούμε να φορέσουμε φορέματα στο χώρο εργασίας μας; Ας δούμε μερικές συμβουλές για το πώς να φορέσουμε το αγαπημένο φόρεμα της γκαρνταρόμπας μας στο γραφείο.

Φόρα άνετα φορέματα

Όπως αναφέραμε και παραπάνω όλες οι γυναίκες έχουν κάθε δικαίωμά να φοράνε οτιδήποτε τις κάνει να αισθάνονται άνετα. Αν δε νιώθεις άνετα με μια πιο σέξυ εμφάνιση τότε καλό για σένα είναι να διαλέξεις φορέματα που δεν είναι πολύ κοντά ή κολλητά αλλά αντίθετα έχουν μια πιο αέρινη εμφάνιση. Επιπλέον απέφυγε φορέματα που έχουν μεγάλο άνοιγμα στο στήθος ή στην πλάτη.

Συνδύασε το κάθένα από τα φορέματά σου με το κατάλληλο αξεσουάρ

Αν θέλεις να έχεις μια πιο σοβαρή εμφάνιση μια καλή συμβουλή είναι να συνδυάσεις τα αγαπημένα σου φορέματα με ένα ζευγάρι κομψά αλλά άνετα παπούτσια ή με μια ζώνη. Όπως και στη φωτογραφία ένα κατάλληλο αξεσουάρ μπορεί αναδείξει και το απλό ντύσιμό προσδίδοντας του μια ασυναίσθητη κομψότητα.

Ένα σακάκι προσδίδει πάντοτε μια πιο girl boss εμφάνιδη στα φορέματά σου

Σίγουρα ο απλούστερος τρόπος να αναδείξεις το επαγγελματικό σου στυλ είναι με ένα σακάκι. Ακόμη και ένα πιο παιχνιδιάρικο φόρεμα όπως αυτό της φωτογραφίας αποκτά αυτόματα ένα πιο κομψό λουκ μόλις συνδυαστεί με το κατάλληλο πανωφόρι.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies